Search
Choose country and language
My account

Van der Meulen


Over van der Meulen
Bij groothandel Van der Meulen ontwikkelen, produceren en importeren ze speelgoed in alle soorten en maten. En dat doen ze al 145 jaar. Ondertussen mogen zij vele grootwinkelbedrijven, de recreatiesector, supermarkten en de bekende webshops als vaste afnemers beschouwen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa en daarbuiten. Van der Meulen vertegenwoordigt hoge kwaliteit eigen- en distributiemerken, maar ze ontwikkelen ook custom-made speelgoed voor licenties zoals ons, Little Dutch.

Little Dutch werkt al ruim twee jaar samen met Van Der Meulen, en in die periode hebben we al heel wat artikelen geïntroduceerd: van een Retro Roller loopauto tot bijtspeelgoed en van serviesjes tot de leukste artikelen voor in bad.

Speelgoed wordt bij Van Der Meulen ontwikkelt, geproduceerd, getest en continu verbetert door een enthousiast en deskundig team. Bij het ontwikkelen van speelgoed gaan zij uitsluitend met goedgekeurde leveranciers in zee, die aan de strenge eisen voldoen. Daarmee borgen zij 2 belangrijke aspecten: productveiligheid èn verantwoord ondernemen. Ze zijn aangesloten bij BSCI, een organisatie die zich inzet voor betere arbeidsomstandigheden in onze toeleveringsketen. Door deze werkwijze kunnen ze garanderen dat zij uitsluitend veilig en EG-goedgekeurd speelgoed op de markt brengen.

Bekijk het assortiment Little Dutch artikelen op de Van Der Meulen webshop (uitsluitend voor wederverkopers).
Voor Little Dutch zijn dit de productgroepen: retrorollers, tinnen theeservies, en bijt- en badspeelgoed.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 0515 43 56 35
E-mailadres: info@vandermeulen.com

Adres:
Lorentzstraat 23
8606 JP Sneek
Nederland

Website: https://www.vandermeulen.com/nl-nl/

  

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
Change settings