Search
Choose country and language
My account

Topmark

Over Top Mark
Sinds 1996 is Top Mark b.v. een expert op het gebied van baby hardwaren. Denk hierbij aan campingbedjes, wipstoeltjes en de buggy's uit de Little Dutch collectie. 

Al hun producten zijn vervaardigd met een hoog niveau van toewijding en vakmanschap. Zij streven naar goede kwaliteit en styling tegen zeer concurrerende prijzen.

Sinds 2018 zijn zij licentiepartner en maken zij een mooie Little Dutch hardwaren collectie, bestaande uit een wipstoel, 2 soorten buggy modellen, een voetenzak en een luxe campingbed in tas. Deze producten worden uitgevoerd in 3 hippe kleuren. Naast hun eigen merk Top Mark zijn zij ook agent voor het merk Tutti Bambini.

Op de Topmark website kun je informatie vinden over de huidige collecties. Zij leveren uitsluitend aan winkels/bedrijven.

Veiligheid & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
We voeren onze bedrijfsvoering op een duurzame manier, met respect voor mens en milieu, met inachtneming van hoge normen van zakelijke en persoonlijke integriteit, uit. Onze missie is te handelen met waardigheid, eerlijkheid en met zorg voor kinderen en de medemens. Wij hechten veel waarde aan het naleven van maatschappelijk verantwoorde productie. Wij hebben tot doel om duurzame relaties te behouden met klanten en leveranciers, gebaseerd op integriteit, loyaliteit en wederzijdse inzet en het naleven van (lokale) wet- en regelgeving, wij streven bescherming en emancipatie na voor al het personeel dat binnen onze branche werkzaam is. Dat geldt voor zover dat binnen ons bereik ligt voor zowel eigen bedrijven van onze leden, alsook voor toeleveranciers en onderaannemers.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 0320 227100
E-mailadres: info@topmark.nl

Adres:
Platinastraat 27
8211 AR Lelystad
Nederland

Website: https://www.topmark.nl/

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
Change settings